Eğlence

Görevimiz Tehlike 5’in vizyon tarihi erkene alındı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mission-impossible-5-270115

Görevimiz Tehlike 5 filminin vizyon tarihi öne çekildi. Daha önce yıl sonunda gösterime girmesi beklenen film yazın sinemaseverlerle buluşacak. Filmin yeni vizyon tarihi 31 Temmuz oldu.

Paramount, Görevimiz Tehlike serisinin beşinci filminin gelecek James Bond ve Star Wars filmleriyle aynı zamanlarda vizyonda olmasını istemedi. Bu iki film sırasıyla 6 Kasım ve 18 Aralık 2015 tarihlerinde vizyona girecek. Yine aksiyon yüklü olacağını tahmin ettiğimiz MI5 sıcak yaz günlerinde macera isteyenleri sinema salonlarında serinletecektir.

Yeni Görevimiz Tehlike filmi Cristopher McQuarrie tarafından yönetiliyor. Bu isim son olarak Jack Reacher’ın yönetmenlik koltuğunda bulunuyordu. Jack Reacher eleştirmenlerden mükemmel yorumlar almamıştı, ancak Olağan Şüpheliler ve Yarının Sınırında gibi filmlerin senaristi olarak McQuarrie daha büyük başarılar elde etmişti.

Görevimiz Tehlike 5 filmiyle ilgili çok fazla detay ortalıkta dolaşmıyor, ancak Tom Cruise’ın filmin yıldızı olarak karşımıza çıkacağını biliyoruz.

İLGİLİ HABERLER