Teknoloji

Google Play Store’a özel fırsatları gösteren yeni sekme ekleniyor

google play store

Google Play Store içinde “Teklifler” adını taşıyan yeni bir sekme kullanıma sunuldu. Bu yeni sekme uygulamalar, oyunlar, filmler, kitaplar ve satın alınabilecek diğer şeylere yönelik özel fırsatları gösterecek.

Teklifler sekmesine ekranın alt kısmındaki navigasyon çubuğu üzerinden erişilebilecek. Yeni sekmenin mevcut “Teklifler ve Bildirimler” bölümünden farklı olduğunu belirtmekte de fayda var.

Google’ın konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Teklifler sekmesi Play Store uygulamasının yeni bir parçası. Bu sekme size oyunlarda ve seyahat, alışveriş, medya & eğlence, sağlık ve daha bir çok alandaki uygulamalarda sunulan fırsatları keşfetmenizde yardımcı olacak.”

Android Police sitesinin haberine göre, sekmede kullanıcıları birden fazla karusel karşılıyor. Bu karusellerde kiralık filmler, uygulamalar ve oyunlar için sunulan fırsatlar gösteriliyor. Oyun içi eşyalardaki indirimler, uygulama içi satın alma indirimleri ve deneme teklifleri de bu bölümde yer buluyor.

İlk olarak ABD, Endonezya ve Hindistan’daki kullanıcılar bu yeni Google Play Store sekmesini görüyor. Diğer ülkelerdeki kullanıcıların ise Teklifler sekmesini deneyimlemek için biraz daha beklemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER