Teknoloji

Google Pixel Watch’u bekleyenleri heyecanlandıracak yeni sızıntı

google pixel watch

Google Pixel Watch akıllı saat çok uzun bir süredir bekleniyor. Saatin akıbetiyle ilgili zaman içinde birbirinden farklı iddialar gündeme gelse de, yeni bir sızıntı beklenen duyurunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass, Twitter hesabı aracılığıyla “Artık uzun sürmeyecek” notuyla bir ekran görüntüsü paylaştı. Söz konusu ekran görüntüsünde Pixel Rohan kod adı ve WearOS 3.1 isimlerinin bir arada görülmesi, bahsedilen cihazın Pixel Watch olduğu anlamına geliyor.

Blass tarafından paylaşılan ekran görüntüsünün bir kullanım kılavuzundan alındığı düşünülüyor. Rohan adı daha önceki Pixel Watch sızıntılarında da görüldüğü için burada söz konusu cihazın Pixel Watch olduğunu kavramak çok zor olmuyor.

Google’ın I/O 2022 geliştirici konferansı 11 Mayıs’ta başlayacak. İnternet devinin akıllı saatinin duyurusunu konferansın açılış etkinliğinde yapması sürpriz olmayacaktır. Ancak geçtiğimiz ay çıkan bir haberde Google’ın etkinlikte akıllı saatle ilgili fazla detay paylaşmayacağını ve asıl duyuruyu sonbaharda yapacağı iddia edilmişti.

Blass tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde işletim sistemi olarak WearOS 3.1’in adı geçse de, WearOS 3.2’nin kullanımda olduğunu unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla Google Pixel Watch da piyasaya çıktığında o tarihteki en güncel WearOS sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkacaktır.

İLGİLİ HABERLER