Teknoloji

Google Pixel Watch’un Bluetooth sertifikası hazır

google pixel watch

Google Pixel Watch şu sıralarda restoranda unutulan prototipi sayesinde manşetleri süslüyor. Merakla beklenen akıllı saati farklı açılardan gösteren çok sayıda fotoğraf internette dolaşsa da, henüz saati çalışır vaziyette görmek mümkün olmuş değil.

Pixel Watch ile ilgili sızıntılara şimdi de Bluetooth sertifikası eklendi. Akıllı saat, üç farklı model numarasıyla Bluetooth sertifikası aldı. Söz konusu model numaraları GWT9R, GBZ4S ve GQF4C olarak sıralanıyor.

Bluetooth SIG kayıtlarında bu model numaralarını taşıyan cihazlar için “Bluetooth destekli, giyilebilir tasarımlı, kontrol alt sistemi” ifadesi kullanılıyor. Üç farklı model numarasının bulunması, saatin en az üç farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacağını düşündürüyor.

Bu üç versiyon arasındaki farkların ne olacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Farkın ekran boyutundan, bölgesel bulunabilirlikten veya bağlantı özelliklerinden kaynaklanabileceği belirtiliyor.

Akıllı saatin yakında ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından da onaylanması bekleniyor. Böylelikle cihaza dair yeni bilgilerin gün yüzüne çıkacağı belirtiliyor. Google Pixel Watch için ilk resmi duyurunun ise önümüzdeki ay I/O 2022’de yapılması ihtimali çok yüksek görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER