Manşetler

Google Pixel Fold gerçek hayatta ortaya çıktı!

pixel fold

Google’ın ilk katlanabilir telefonu olan Pixel Fold’un gerçek hayattaki görüntüleri ortaya çıktı. İşin ilginç yanı, cihazın bu videoya bakarak bir Google ürünü olduğunu anlamak zor.

Logolar, büyük kamera çubuğu gibi belirgin tasarım dokunuşları yok; sadece ön tarafta bir selfie kamerası, iç çerçeve ve yuvarlatılmış köşelere sahip bir katlanabilir ekran bulunuyor. Bu cihaz, Google’ınkine benzer şekilde Samsung’un bir prototipi gibi de görünebilir.

Ancak bu katlanabilir telefon, güvenilir sızıntı kaynağı ve geliştirici Kuba Wojciechowski tarafından paylaşıldı ve kendisi aylardır bu cihazı takip ediyor. Wojciechowski, videonun Pixel Fold olduğunu ve bu videonun bir aydan daha eski olduğunu belirtiyor.

Sızıntılara göre, Pixel Fold, 10 Mayıs’ta Google I/O etkinliğinde duyurulacak ve Haziran ayında piyasaya sürülecek. Fiyatı 1.700 dolardan başlayacak olan cihaz, 5,8 inçlik bir telefonun 7,6 inçlik bir tablete dönüşeceği şekilde tasarlanmış. Google Tensor G2 işlemci, 10 ons ağırlık, 24 saat şarjla çalışan bir pil ve “katlanabilirlerin en dayanıklı menteşesi” ile donatılacak.

Bugün ayrıca Google etkinliği öncesinde gerçek hayatta bir Pixel Tablet de görüldü. Pixel 7A ise geçen ay gerçek dünyada sergilendi.

İLGİLİ HABERLER