Teknoloji

Google’dan Pixel 7a için heyecanı artıran yeni paylaşım

google pixel 7a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 7a uzun süredir bekleniyor. Akıllı telefonun, tıpkı selefi Pixel 6a gibi, Google’ın I/O konferansında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. I/O 2023 etkinliği 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Pixel 7a da tanıtılır tanıtılmaz satışa çıkacak. Bunun sinyalini Google’ın Hindistan ofisi verdi.

Google Hindistan Twitter hesabından yapılan paylaşımda Pixel 7a adı açıkça anılmıyor. Paylaşımdaki görselde akıllı telefonu arka panelinin biraz bulanıklaştırılmış şekilde gösteriliyor. Telefonun altında ise “Google tarafından geliştirilen en son telefon ve “11.05.2023’te çıkıyor” yazıları yer alıyor.

Görselin iliştirildiği paylaşımda ise “Heyecan bağırmadan nasıl gösterilir? Bir arkadaş için soruyorum.” cümleleri bulunuyor. Burada telefonun 11 Mayıs gününde Flipkart aracılığıyla Hindistan’da satışa sunulacağı bilgisi de veriliyor.

Google Pixel 7a Tensor G2 işlemciyle gelecek

Google Pixel 7a, şirketin Tensor G2 işlemcisiyle gelecek. Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Bunlar Pixel 7a’nın Pixel 6a’dan farklı olduğu en önemli noktalar öne çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER