Teknoloji

Google Pixel 6a kutu açma videosunda görüldü

google pixel 6a google pixel 7a

Google Pixel 6a geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Akıllı telefon 28 Temmuz’da raflardaki yerini alacak. Ancak “anjangz” rumuzlu bir TikTok kullanıcısı, Pixel 6a’nın kutu açma videosunu şimdiden paylaştı.

Videoda telefon kömür rengi seçeneğiyle görülüyor. Kutu açıldığında kullanıcılar ilk olarak arka paneli görüyor. Ön tarafta ise ekran beyaz bir koruyucunun altına gizleniyor. Koruyucunun üzerinde ekran üzeri parmak izi tarayıcısını ve girişleri gösteren işaretlerin bulunduğu da göze çarpıyor.

Telefonun kutusundan USB-C kablosu ve USB-C şarj adaptörü de çıkıyor. Kutuda “Google Tensor” ifadesinin belirgin şekilde yazılması da göze çarpıyor. Görünen o ki, internet devi Pixel 6a’nın kalbinde neyin olduğunu kullanıcıların aklına sağlam bir şekilde işlemek istiyor.

Pixel 6a’da 6.1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 60 Hz OLED ekran bulunuyor. Bu ekran Gorilla Glass 3 camla korunuyor. Ekranın üstündeki yuvarlak delik 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Parmak izi tarayıcısı da ekranın içinde bulunuyor.

Arka taraftaki dikey çubukta ise LED flaş ve iki kamera mevcut. 12 megapiksel ana kameraya ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Android 12, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Google Pixel 6a IP67 dayanıklılık sertifikası, 5G desteği, 18W şarj desteğine sahip 4410 mAh pil ve stereo hoparlörler de kullanıcıları bekliyor.

İLGİLİ HABERLER