Teknoloji

Google Pixel 5 ve 4a 5G’nin çıkış tarihi için yeni iddia

google pixel 5

Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G’nin varlığı, bu ayın ilk günlerinde Pixel 4a’nın duyurusu sırasında doğrulanmıştı. İlk etapta bu iki cihaza dair fazla bilgi vermeyen Google, sadece bir görsel ve telefonların çıkacağı ilk ülkelerin listesini paylaşmıştı.

İnternet devi, yeni telefonlarının çıkışı içinse sonbaharı işaret etmişti. Tecrübeli gazeteci Jon Prosser’in Twitter paylaşımına göre, hem Pixel 5 hem de Pixel 4a 5G 30 Eylül itibarıyla kullanıcılarla buluşmaya başlayacak.

30 Eylül’de Pixel 5’in siyah ve yeşil, Pixel 4a 5G’nin ise siyah versiyonu raflardaki yerini alacak. Beyaz Pixel 4a 5G ise ekim ayı içinde kullanıcılarla buluşacak. Dedikodulara göre, her iki telefon da tasarım bakımından Pixel 4 serisine yakın duracak. İki telefonda da işlemci olarak Snapdragon 765G’nin kullanılabileceği belirtilse de, Pixel 5’te Snapdragon 865’in tercih edilmesi de sürpriz olmayacaktır.

Google Pixel 5 ve 4a 5G ilk olarak ABD, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Almanya, Japonya, Tayvan ve Avustralya’da kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER