Teknoloji

Google Pixel 5 sızıntısı farklı isim ihtimalini gösteriyor

google pixel 5

Google Pixel 5 sonbahar aylarında tanıtılması beklenen telefonlar arasında bulunuyor. Kısa süre önce sızan ve telefonun tasarımını gösteren görsellerin ardından şimdi de telefona ait olduğu söylenen canlı fotoğraflar ortaya çıktı. Bu fotoğraflar tasarım konusunda bir önceki sızıntıyı desteklese de, isim konusunda bazı kafa karışıklıklarını da beraberinde getirdi.

Sızan fotoğraflardan birinde telefonun “Hakkında” menüsü görülüyor. Burada cihazın ismi Pixel 5s olarak görülüyor. Aynı ismin iki defa geçmesi ve kaynağın da telefonun isminden Pixel 5s olarak bahsetmesi kafaları karıştırıyor.

Tekrar tasarıma dönüldüğünde ise daha önce görülen arka paneldeki parmak izi tarayıcısı, kamera delikli ekran ve kare arka kamera modülü gibi unsurların hepsi sızan fotoğraflarla doğrulanıyor.

Sadece arka panele bakarak bir çıkarımda bulunmak çok kolay olmasa da, tek parçalı bir tasarımın tercih edildiği ve ana malzemenin de plastik olduğu görülüyor. Google Pixel 5 hakkında önümüzdeki günlerde yeni sızıntı ve dedikodularla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER