Teknoloji

Google Pixel 3a XL resmi duyuru öncesi mağazada görüntülendi

google pixel 3a xl

Google Pixel 3a XL henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak akıllı telefonun satış noktalarına dağıtımı şimdiden başlamış gibi görünüyor. Telefonun siyah ve mor renkli versiyonunun kutuları, ABD’nin Springfield şehrindeki bir Best Buy mağazasında görüntülendi. Telefonun mağazalara gönderilmesi, 7 Mayıs’ta gerçekleştirilecek resmi duyurunun ardından hemen satışa sunulacağını gösteriyor.

Çentiksiz ekrana ve tek lensli arka kameraya sahip Pixel 3a ve 3a XL’e ait fotoğraflar ve teknik özellikler daha önce internete sızmıştı. Pixel 3a’nın 5.6 inçlik ekranının 2160 x 1080 piksel, 3a XL’in 6 inç ekranının ise 2220 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacağı söyleniyor.

Pixel 3a’nın Snapdragon 670, 3a XL’in ise Snapdragon 710 işlemci taşıyacağı belirtiliyor. 4 GB RAM ve orijinal Pixel 3’ün kameralarına da güç veren Pixel Visual Core, telefonların özellikleri arasında yer alıyor. Telefonların satış fiyatlarına dair iddialar da kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL, önümüzdeki salı günü Google’ın I/O 2019 konferansının açılışı için düzenleyeceği etkinlikte resmen duyurulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER