Manşetler

Google Pixel 3a’nın tanıtım tarihi belli oldu

google pixel 3a

Google Pixel 3a ve Pixel 3a XL hakkındaki dedikodular, Pixel 3 serisinin tanıtımından kısa bir süre sonra etrafta dolaşmaya başlamıştı. Akıllı telefonların varlığını kanıtlayan sızıntılar da bu dönem içinde ivme kazansa da, Google’ın beklenen somut işareti vermemesi kafaları karıştırmıştı. Merakla beklenen işaret sonunda geldi. Google Store’da verilen “7 Mayıs’ta Pixel evrenine büyük bir şey geliyor” mesajı, akıllı telefonların Google I/O 2019’un tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacağını gösteriyor.

Pixel 3a ve Pixel 3a XL’in mevcut Pixel 3 ve Pixel 3 XL’e kıyasla daha düşük fiyatlarla satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 3a serisinin kamera gücü bakımından Google’ın genel çizgisini yansıtacağı belirtilirken; ekran çözünürlüğü ve işlemci gücünün aşağıya çekileceği, ana materyal olarak da plastiğin tercih edileceği söyleniyor.

Google Store’daki sayfada daha büyük harflerle yazılan “Yardım yolda” sloganı, Pixel telefonlarda bulunan Playmoji animasyonları için yapılan Avengers: Endgame işbirliğine bir gönderme yapıyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde daha fazla bilgi alabilmek için Google’ın e-posta listesine kayıt da olunabiliyor.

google pixel 3aGoogle Pixel 3a serisi hakkındaki sızıntılar önümüzdeki dönemde biraz daha artacak gibi görünüyor. Ortaya çıkmamış diğer detaylar içinse 7 Mayıs tarihine kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER