Teknoloji

Google Pixel 3 XL sızıntısı derin ekran çentiğini gösteriyor

google pixel 3 xlGoogle Pixel 3 XL hakkındaki dedikodu ve sızıntılar son zamanlarda biraz daha artış göstermiş durumda. Akıllı telefonun sonbahardan önce tanıtılması beklenmese de, düzenli olarak Pixel 3 XL’e ait yeni sızıntılar ortaya çıkıyor. Bu sızıntıların sonuncusu hem telefona daha detaylı bir bakış atmayı sağlıyor hem de daha önce gündeme gelen bazı iddiaları doğruluyor.

XDA forumunda paylaşılan ve Pixel 3 XL’e ait olduğu söylenen fotoğraf, uçtan uca ekranın varlığını bir kez daha gösteriyor. Buna ek olarak, ekranın üst kısmında yer alan ve çift kamera barındıran çentik de fotoğrafta göze çarpıyor. Söz konusu çentiğin diğer akıllı telefonlarda görülen çentiklere kıyasla daha derin göründüğünü belirtmek gerekiyor.

Pixel 3 XL’in arka paneli ise kullanıcılar için daha tanıdık görünüyor. Arka panelin mevcut Pixel telefonlarına kıyasla daha kavisli görünmesi ise Google’ın ana materyal olarak camı tercih etmiş olabileceğini düşündürüyor.

Sızan fotoğraf Pixel 3 XL’in geliştirici versiyonuna ait gibi görünüyor. Ekranda yer alan bilgiler, telefonun teknik kadro bakımından büyük bir değişim geçirmeyeceğini düşündürüyor. Görüntülenen versiyonda 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Google’ın söz konusu bileşenleri önümüzdeki dönemde güçlendirmesi ihtimal dahilinde olsa da, bu konuda şimdiden bir şey söylemek mümkün değil.

Google Pixel 3 XL büyük ihtimalle, tıpkı selefleri gibi, ekim ayında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER