Teknoloji

Google I/O 2018: Ne zaman başlıyor, nasıl izlenir?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

google io 2018Google I/O 2018 bugün ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Mountain View şehrinde, Shoreline Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenecek açılış toplantısıyla başlayacak. İki gün boyunca sürecek olan etkinlikte Google’ın Android, yapay zekâ, Google Asistan, Automotive, Wear OS ve bunun gibi girişim ve faaliyetleriyle ilgili yeni gelişmeleri öğreneceğiz. Aynı zamanda Google’ın platformlarının geleceğiyle ilgili düşüncelerini de alma fırsatı bulacağız.

Google’ın CEO’su Sundar Pichai’nin gerçekleştireceği açılış toplantısıyla etkinlik başlayacak. Açılış toplantısında Android’in “P” kod adıyla anılan gelecek sürümüyle ilgili daha fazla detay elde etme fırsatı bulacağız. Belki Google, “P” harfinin İngilizcede hangi tatlıya denk geleceğini açıklayacak. Daha fazlası için de epey uzun süreceğini tahmin ettiğimiz açılış toplantısını izlememiz gerekiyor.

Google I/O 2018 açılış toplantısı nasıl izlenir?

Google geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da açılış toplantısını, web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Etkinlik Türkiye saatiyle akşam 20.00’de başlayacak.

@teknoblog ve @teknoblog140 hesaplarını takip ederek de Google I/O 2018 ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER