Manşetler

Google I/O 2015 açılış toplantısını canlı izleyin (bitti)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın geleneksel geliştirici etkinliği Google IO bugün başlıyor. Türkiye saatiyle akşam 19:30’da internetten canlı yayınlanacak açılış toplantısıyla birlikte başlayacak olan Google I/O 2015 ABD’nin San Francisco şehrinde bulunan Moscone West Center binasında düzenleniyor.

Açılış toplantısında Google’ın önemli duyuruları yapması bekleniyor. Açılışın sonrasında da iki gün boyunca yapılan duyurularla ve yazılımcıları ilgilendiren, onların ilgisini çekecek diğer konularla ilgili oturumlar düzenlenecek. Bu oturumlar internet üzerinden de canlı yayınlanacak.

Google I/O 2015’te Android’in bir sonraki büyük sürümü olacak Android M’in ön gösteriminin yapılması bekleniyor. M sürümünü temsil edecek tatlının adını ise muhtemelen sonbaharda öğreneceğiz. Ayrıca Google’ın Android ile çalışan televizyonlar, otomobiller hakkında konuşması, ayrıca Nesnelerin İnterneti odaklı yeni işletim sistemini de duyurması bekleniyor.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google I/O 2015: Neler bekliyoruz?[/quote_box_center]

Bu akşam saat 19:30’da aşağıdaki pencere üzerinden canlı yayını takip edebilirsiniz. O zamana kadar Google I/O 2015’te neler beklediğimize dair yazımızı okuyarak biraz fikir sahibi olabilir, karşınıza neler çıkabileceğini öğrenebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER