Teknoloji

Google Home yazılım ön izleme programına dahil edildi

google homeGoogle Home hoparlörü için hazırladığı güncellemelere herkesten önce erişmek isteyenlere bu doğrultuda bir fırsat sunuyor. 2016’da Chromecast için başlattığı ön izleme programının kapsamını genişleten şirket, Home sahiplerini de gönüllü olarak programa dahil ediyor.

Programa kaydolanlar, Home için geliştirilen yeni özelliklere ilk ulaşanlar arasında olacak. Bu erken erişimin beta testi anlamına gelmediğini de vurgulamak gerekiyor. Ancak Google yine de katılımcılardan karşılaştıkları problemler hakkında geri bildirimde bulunmalarını istiyor.

Ön izleme programına katılmak isteyen kullanıcıların önce akıllı telefonlarındaki Google Home uygulamasını açmalarını gerekiyor. Bu uygulamadaki Cihazlar sekmesinin sağ üst kısmından cihaz seçimi yapılıyor. Ardından da ayarlar sayfası üzerinden ön izleme programına kayıt işlemi gerçekleştiriliyor.

Google Home ön izleme programı için kota uyguluyor

Kullanıcılar yeni güncelleme bilgilerini e-posta üzerinden veya cihazlarına gönderilen bildirimler yoluyla alabiliyor. Google ön izleme programına katılım için bir kota uyguluyor. Dolayısıyla programa katılım seçeneğinin görülmemesi, kotanın dolduğu anlamına geliyor. Ancak şirketin dönem dönem ön izleme programı için yeni kontenjan açması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER