Teknoloji

Google Chromecast HD’nin tasarımı ve fiyatı ortaya çıktı

google chromecast hd
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Chromecast HD adını taşıması beklenen uygun fiyatlı yeni Google TV uyumlu Chromecast hakkındaki haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Söz konusu cihaz, 2020’de tanıtılan Google TV’li Chromecast’e bir hayli benzese de; bu yeni model 4K HDR yerine 1080p çözünürlük sunacak. Ancak Google Asistan ve uzaktan kumandayla Chromecast HD’yi kontrol etmek yine mümkün olacak.

SnoopyTech rumuzlu duyumcunun paylaşımına göre, yeni Chromecast HD ABD’de 40 dolar karşılığında satılacak. Yeni Chromecast’in perakende zincirlerinin stoklarına girdiği belirtilirken, ürünün Google’ın 6 Ekim’de düzenleyeceği etkinliğin ardından piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

Yeni Chromecast’e ait olduğu belirtilen fotoğraflar da WinFuture sitesi tarafından paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflar, tasarımın mevcut Google TV’li Chromecast ile neredeyse aynı olduğunu gözler önüne seriyor.

Google Chromecast HD kutusundan çıkacak olanlar da paylaşılan fotoğraflar sayesinde görülüyor. Kutudan USB-C USB-A kablosunun, USB-A adaptörü, Bluetooth destekli uzaktan kumanda ve AA pil çıkacak.

İLGİLİ HABERLER