Teknoloji

Google Allo Selfie Clips ile kişisel GIF animasyonları oluşturmayı sağlıyor

google allo

google alloGoogle Allo Android uygulaması için yayınlanan yeni güncellemenin detayları Play Store’da paylaşılmadı. Ancak Allo’nun ürün sorumlusu Amit Falay, sunulan yeni özelliklerden bazıları hakkında Twitter hesabı aracılığıyla bilgi verdi. Güncelleme ile Google Allo Selfie Clips adı verilen yeni bir özelliğe kavuştu.

Selfie Clips, Allo’nun yeni özellikleri arasında diğerlerine kıyasla öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendi kişisel GIF animasyonlarını rahatlıkla oluşturabiliyor.

Güncellemeyle Google Allo Android uygulamasının yeni mesaj oluşturma çubuğunun tasarımı da değişti. Yenilenen mesaj oluşturma çubuğu sayesinde kullanıcılar daha hızlı biçimde paylaşım yapabilecek.

Google Allo Selfie Clips ile Selfie Stickers ile açılan yoldan yürüyor

Google bundan kısa süre önce de uygulamaya Selfie Stickers adını verdiği yeni bir özellik eklemişti. Selfie Clips’i de Selfie Stickers gibi Allo’yu kişiselleştirme yolculuğunun bir parçası olarak nitelemek yanlış olmayacaktır.

Selfie Stickers, Google Allo’nun iOS uygulamasında da kullanıcılarla buluştu. Bu özellik sayesinde iOS kullanıcıları çıkartma galerisindeki görüntülerle kendi özel paketlerini oluşturabiliyor. Selfie Clips’in iOS’e ne zaman geleceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER