Eğlence

God of War’un PC versiyonu en çok satanlar listesinde zirvede

god of war pc
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

God of War PC versiyonu kısa süre önce oyuncularla buluşmuştu. Oyuna olan büyük ilgi, Sony’nin popüler oyununu PC’ye taşımakla ne kadar doğru bir karar verdiğini gösteriyor. SteamDB kayıtlarına göre, God of War’un PC versiyonu geçtiğimiz hafta Steam’de en çok satılan oyun oldu.

Steam verilerine göre, oyunun PC’deki eş zamanlı oynayan oyuncu sayısı 73 bini geçti. Bu sayının Horizon Zero Dawn ve Days Gone gibi popüler oyunların maksimum oyuncu sayılarının üstünde olduğunu belirtmek gerekiyor.

God of War’un PC versiyonu 14 Ocak’ta Steam ve Epic Games Store’da satışa sunulmuştu. Steam’in sahibi Valve açık şekilde veri paylaşımı yapsa da, Epic Games’te böyle bir durum söz konusu değil. Dolayısıyla oyunun Epic Games Store’da nasıl bir ilgiyle karşılandığı bilinmiyor.

2018’de PlayStation için özel olarak yayınlanan God of War, özellikle PlayStation 4 sahiplerinden büyük ilgi görmüştü. Sony’nin paylaştığı rakamlara göre, oyun 19.5 milyon kopya sattı. PC versiyonunun bu sayıyı biraz daha yukarıya taşıyacağını tahmin etmek çok zor değil.

God of War PC versiyonunun gördüğü ilgiyle keyifli günler geçiren Sony, serinin yeni oyununu da bu yıl içinde çıkaracak. God of War Rangarok ilk olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4’te oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER