Teknoloji

GMPods 2 kablosuz kulaklık resmiyet kazandı

gmpods 2

General Mobile, akıllı telefon portföyünün yanı sıra kablosuz kulaklık portföyünü de genişletmeye de devam ediyor. GMPods 2 Pro‘yu tanıtan şirket, GMPods 2 modelini de gözler önüne çıkardı.

GMPods 2 tasarımı itibarıyla AirPods’a benzese de, daha köşeli hatlara sahip olması göze çarpıyor. Kulaklığın taşıma kutusunun kapağının olmaması da dikkat çeken bir diğer nokta oluyor.

13 mm. sürücülerle gelen GMPods 2’de özel polimer diyafram mevcut. Bu sayede bas ve tiz seslerin dengelendiğini belirten General Mobile, böylelikle kullanıcılara “inanılmaz” bir ses deneyimi yaşatmayı vadediyor.

GMPods 2’de düşük gecikme modu da mevcut. Bu mod aktif hâle geldiğinde gecikme süresi 110 milisaniye seviyesine kadar çekiliyor. Şirket bunun oyun, film ve konser içeriklerinden alınan keyfi yukarıya çekeceğini belirtiyor.

GMPods 2’de dokunmatik kontrol özellikleri de bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar cihazlarına kolaylıkla sesli komut gönderebiliyor, çalan müziği hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edebiliyor.

GMPods 2’yle 4 saat boyunca kesintisiz biçimde müzik dinlemek mümkün. 380 mAh kapasiteli şarj kutusu toplamda 20 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor. Şarj kutusunun pili de USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Bluetooth 5.0 da kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor.

GMPods 2, 199 TL’lik fiyat etiketiyle ön siparişe çıkmış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER