Manşetler

GMPods 2 Pro kablosuz kulaklık resmiyet kazandı

gmpods 2 pro

General Mobile, yeni akıllı telefonu GM 21 Pro ile birlikte GMPods 2 Pro adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Kulaklık hem kendi tasarımı hem de şarj kutusunun görüntüsü itibarıyla akıllara AirPods Pro’yu getirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

General Mobile, hibrit sürücü sisteminin varlığı sayesinde GMPods 2 Pro’nun güçlü bir performans sunacağına dikkat çekiyor. AAC HD ses kodeği ise tiz ve bas için kuvvetli bir derinliği sağlayacağı belirtiliyor. General Mobile, bu sayede güçlü bir konser deneyimi yaşatmayı vadediyor.

GMPods 2 Pro’da gürültü engelleme özelliği de mevcut. General Mobile, gelişmiş gürültü yalıtımı algoritması ve dörtlü mikrofon sayesinde dış sesin yoğun olduğu ortamlarda bile GMPods 2 Pro’yla sesin karşı tarafa net biçimde iletileceğinin altını çiziyor.

GMPods 2 Pro’da dokunmatik kontrol özelliği de mevcut. Kullanıcılar kulaklığa dokunarak müziği kontrol edebilecek, ses seviyesini ayarlayabilecek veya telefonlarındaki sesli asistanla iletişim kurabilecek.

Bluetooth 5.0 desteğiyle gelen GMPods 2 Pro’yla 3,5 saat boyunca kesintisiz şekilde müzik dinlemek mümkün. 600 mAh kapasiteli şarj kutusu da ekstra olarak 17,5 saatlik kullanım süresi sağlıyor. Böylelikle toplam süre 21 saate ulaşıyor. General Mobile, 21 saat içinde 315 şarkı izlemenin veya 10 film izlemenin mümkün olacağını belirtiyor.

GMPods 2 Pro, 299 TL fiyat etiketiyle General Mobile’ın internet sitesinde ön siparişe sunuldu.

İLGİLİ HABERLER