Teknoloji

Gmail iOS uygulaması tüm hesapları tek gelen kutusunda gösterebilecek

gmail ios
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Gmail iOS uygulamasını kullananlar, bundan böyle önemli bir kolaylıktan yararlanabilecek. Uygulamaya kayıtlı tüm e-posta hesaplarına gelen mesajlar, ortak bir gelen kutusunda görüntülenebilecek.

Gmail kullanıcıları uzun süredir iOS uygulaması üzerinden birden fazla hesaba erişebiliyor. Ancak hesaplar arasında geçiş yapmak için ekranın sol üst köşesindeki ikonlar üzerinden değişiklik yapmak gerekiyordu. Yapılan güncellemeyle birlikte e-posta servisinin iOS uygulaması da Android uygulamasıyla aynı çizgiye gelmiş oldu.

Bundan böyle uygulamada ekranın sol tarafında açılan kontrol panelinde “Tüm gelen kutuları” adını taşıyan bir seçenek gösterilecek. Bu seçeneğe dokunulduğunda uygulamaya kaydedilen tüm hesapların gelen kutularını bir arada görmek mümkün olacak. Google’dan yapılan açıklamada, bu özellik aktif hâle geldiğinde hesaplar arasında e-posta paylaşımı gibi bir durumun olmayacağının altı çizildi.

Gmail iOS uygulamasına eklenen bu yeni özellikten, G Suite kullanıcıları da dahil olmak üzere, tüm Gmail kullanıcıları yararlanabilecek. Özellik 15 gün içinde tüm kullanıcılara dağıtılacak.

İLGİLİ HABERLER