Teknoloji

Gizemli LG V510 Google Nexus 8 olabilir mi?

Google’ın 8 inç’lik bir Nexus tablet üzerinde çalıştığı ve bu tabletin LG tarafından üretileceğine dair dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. LG’nin V510 kod adlı bir tablet hazırladığı daha önce Bluetooth Special Interest Group’a ait Bluetooth sertifikasyon testleri listesinde ortaya çıkmıştı. Son sızıntıysa LG V510’un Google için hazırlanmış olabileceği ihtimalini biraz daha güçlendirecek cinsten.

lg-g-pad-8-3-010913-2

Yayınladığı sızıntılar ve bu sızıntıların doğruluk oranıyla tanınan evleaks, Twitter aracılığıyla gerçekleştirdiği paylaşımda LG v510’un Google için hazırlanmış olduğunu gösteren bir veri tabanı girişine yer verdi. Söz konusu veri tabanının nereye ait olduğuna dair bir işaret bulunmasa da, evleaks’in sızıntılarındaki yüksek doğruluk oranı göz önüne alınınca LG V510’un Google Nexus 8 olacağını düşünmek biraz daha mümkün hale geliyor. Tabletin boyutları hakkında yeni bir bilgi sızmasa da, daha önceki haberlerde V510’un tasarım bakımından V500 olarak da adlandırılan LG G Pad 8.3’e benzer olduğu belirtilmişti.

Güney Koreli şirket ve Google arasındaki yakın ilişki nedeniyle Google Nexus 8’in LG tarafından üretileceğini düşünenlerin sayısı artıyor. Google’ın son iki akıllı telefonu Nexus 4 ve Nexus 5 de LG tarafından üretilmişti.

İlgili >> evleaks (Twitter)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER