Manşetler

İşte Türkiye’nin yeni Android One telefonu: General Mobile 4G

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

general-mobile-4g-android-one-120515

Google’ın gelişmekte olan ülkelere özel Android projesi Android One’ın ortaklarından biri olan General Mobile, ilk Android Öne telefonu General Mobile 4G ile bir hayli iddialı olacağa benziyor. Telefonla ilgili detaylar Android One’ın resmi sitesinde yayınlandı. Ayrıca General Mobile 4G’nin lansmanı bugün İstanbul’da düzenlenen Google Android Günü etkinliğinde gerçekleştirildi.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: General Mobile 4G Ön İnceleme[/quote_box_center]

699 TL’lik satış fiyatına sahip olacak ve Turkcell’in de satacağı bu yeni General Mobile telefonunda 5 inç HD IPS ekran, 64-bit Qualcomm Snapdragon işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor.

IMG_0127.PNG

En yeni Android Lollipop sürümüyle (Android 5.1.1) yüklü olarak gelecek bu telefon adından da anlaşılacağı üzere 4G desteğine de sahip olacak. General Mobile 4G bir Android One telefonu olduğu için kullanıcılar Google’ın Android’e getirdiği yeniliklere ve güncellemelere ilk ulaşanlar arasında olacak. Ayrıca General Mobile 4G ile birlikte Google’ın Türkçe sesli arama özellikleri de kullanıcılara ulaştırılacak.

general-mobile-4g-120515-2

General Mobile 4G 15 Mayıs tarihinden itibaren 699 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca Turkcell ilk iki ay 2 GB’lık internet paketini de kullanıcılara hediye olarak verecek.

general-mobile-4g-120515

Google’ın Android One projesi ilk olarak geçen yıl Hindistan’da, bu ülkede faaliyet gösteren çeşitli yerel markaların ürünleriyle hayata geçmişti. General Mobile 4G ile birlikte sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da ilk kez bir Android One telefonu satışa sunulmuş oldu.

General Mobile 4G’nin detaylı incelemesini ilerleyen günlerde Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER