EğlenceTeknoloji

Gears 5’te yenilikler durmayacak

gears 5

Gears 5, uzun süren bir bekleyişin ardından bu ayın ilk günlerinde yayınlanmıştı. Oyunun yayıncısı Microsoft ve yapımcısı The Coalition, oyunun çıkışına rağmen, oyun üstünde çalışmayı bırakmayacak gibi görünüyor.

Gears 5’in yaratıcıları, oyunculara ilk 6 aylık dönemde sunulması planlanan yeniliklerin bir özetini paylaştı. Söz konusu paylaşım, oyuncuların yeni materyallerle tanışma konusunda bir sıkıntı yaşamayacağını gösteriyor.

Oyunun “Operation” isimli ilk sezonunda Escape Hives ve Supply Drop adını taşıyan haftalık eklemeler yapılacak. Ekim ayında ise haftalık özel etkinlikler ve yeni karakterlerle heyecanın dozu biraz daha artırılacak. Ancak daha eğlenceli içerikler için aralık ayında başlayacak Operation 2 isimli sezonu beklemek gerekiyor.

Gears 5 kışı büyük güncellemeyle karşılayacak

Kış sezonunun açılışı, büyük bir güncellemeyle yapılacak. Bu güncellemede oyunculara rekabetçi yeni multiplayer modları, haritalar ve özellikler sunulacak. Microsoft ve The Coalition, kış güncellemesinde oyunculara ulaştırılacak yeniliklerin sayılarının artabileceğini belirtti.

Bu tarz eklemeler oyun dünyası için sıra dışı bir durum değil. Ancak Gears 5’e bu kadar sık ekleme yapılması, ekosistemin Gears of War 4’ten bu yana ne kadar değiştiğini gösteriyor. Artık yapımcılar, oyunculara her hafta oyuna geri dönmelerini sağlayacak şeyler sunmaya odaklanmış gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER