Teknoloji

Garmin Instinct askeri seviyede dayanıklılık ve uzun pil ömrü vadediyor

Garmin Instinct askeri seviyede dayanıklılık ve uzun pil ömrü vadediyor

Garmin doğa sporlarına meraklı kişiler için sunduğu dayanıklı cihazların sayısını artırmaya devam ediyor. Şirketin bu doğrultuda piyasaya sürdüğü en yeni ürün Instinct isimli akıllı saat oldu. Garmin Instinct, suya ve şoklara karşı askeri seviyede dayanıklılık vadediyor.

Fiber ile kuvvetlendirilmiş polimer kasaya sahip Instinct’in ekranı, çizilmelere karşı kimyasal destekle kuvvetlendiriliyor. Üç eksenli bir pusulaya sahip saat GPS, GLONASS ve Galileo desteği sunuyor. Bu sayede kullanıcılar rota dışına çıksalar bile konumlarını takip etmek mümkün hâle geliyor. Dileyen kullanıcılar, rotalarını Garmin Explore uygulaması üzerinden de oluşturulabiliyor.

Suya ve darbelere karşı dayanıklı olan Instinct aynı zamanda kalp atış hızını, yakılan kalori miktarını, atılan adım sayısını, katedilen mesafeyi, stres seviyesini ve uyku düzenini takip edebiliyor. Bunlara ek olarak; yürüyüş, koşu, yüzme ve kayak gibi farklı sporlardaki aktiviteyi izlemek de mümkün oluyor. Akıllı telefonla eşleştirme yapıldığında gelen e-posta ve mesaj bildirimleri de Garmin Instinct ile görülebiliyor.

Garmin Instinct 14 gün pil ömrü vadediyor

Garmin Instinct akıllı saat modunda 14 gün pil ömrü vadediyor. GPS modu aktif edildiğinde ise pil ömrü 16 saate iniyor. GPS çalışırken pil koruma aktif hâle geldiğinde süre 40 saate yükseliyor. Akıllı saate sahip olmak isteyenlerin 300 dolar ödemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER