Teknoloji

Garmin’den elit sporcular için yeni bir akıllı saat

garmin forerunner 745

Garmin, profesyonel sporcular için sunduğu akıllı saat seçeneklerine Forerunner 745 ile bir yenisini daha ekledi. Amiral gemisi olarak konumlanan Forerunner 945’in bir alt basamağında yer alan Forerunner 745, müsabakalarda ve uzun süreli idmanlarda başarılı olmak için gereken tüm takip özelliklerini barındırıyor.

Forerunner 745’te Garmin’in üst segment akıllı saatlerinde bulunan tüm fitness takip sensörleri ve gelişmiş istatistikler mevcut. Buna ek olarak; bildirim yönetimi, lokal müzik depolama ve oynatma, Garmin Pay ile NFC destekli ödeme gibi basit özellikler de saatte kullanıcılara sunuluyor. Forerunner 745, şirketin en hafif ve en küçük, tam özellikli triatlon akıllı saati olma özelliğini de taşıyor.

Saatte 1.2 inç büyüklüğünde yansıma önleyici teknolojiye sahip MIP daima açık ekran bulunuyor. Bu ekran 240 x 240 piksel çözünürlük sunuyor. 43.8 x 43.8 x 13.3 mm. boyutlarındaki saat, tartıda 47 gram çekiyor. Yüzme, bisiklet ve koşu gibi egzersizler için ön yüklü profiller sunan saat, 100’den fazla aktivite ve egzersizi takip edebiliyor. Saatte pek çok egzersiz için gelişmiş istatistikler de mevcut.

Kandaki oksijen seviyesini ölçebilen Forerunner 745, nabız oksimetresiyle uyku takibi de yapabiliyor. Garmin’in verdiği bilgiye göre, Forerunner 745’in pili ortalama bir kullanımla 1 hafta boyunca şarja ihtiyaç duymuyor. GPS aktifken pil ömrü 16 saate inerken, GPS’le birlikte müzik de çalındığında süre 6 saate kadar düşüyor.

Siyah, beyaz, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri bulunan Garmin Forerunner 745, Avrupa’da 490 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER