Teknoloji

GoPro Hero 9 Black renkli ikinci ekran, daha büyük pil ve 5K videoyla geliyor

gopro hero 9 black
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

GoPro, Hero 9 Black aksiyon kamerasını gözler önüne çıkarttı. Hero 9 Black, son yıllarda ürün serisinde yapılan en belirgin değişiklikleri sunması nedeniyle ilk bakışta dikkatleri üstüne çekiyor. Tasarımı yenileyen GoPro, kameranın önüne renkli bir ikinci ekran yerleştirmiş.

Hero 9 Black, neredeyse her alanda selefinin sunduklarının üstüne çıkmayı başarıyor. Hem fotoğraflarda hem de videolarda daha yüksek çözünürlük sunan kamera, daha büyük bir pil taşıyor. Videolarda daha iyi sabitleme yapabilen Hero 9 Black, yurt dışında 449.99 dolar karşılığında satılacak.

Hero 9 Black ile kullanıcılar 20 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar çekebilecek. Video tarafında ise ilk defa 5K video çekme imkanı kullanıcılara sunuluyor. 1720 mAh kapasiteli çıkarılabilir pil ise Hero 8 Black’tekine kıyasla yüzde 40 oranında daha büyük. GoPro, çıkarılabilir ön lens kapağını da Hero 9 Black’te geri getiriyor. Bu kapak Hero 8 Black’te mevcut değildi.

Buna ek olarak, önümüzdeki ay Hero 9 Black için Max Lens adını taşıyan modüler bir aksesuar çıkacak. Bu aksesuar 99 dolar karşılığında satılacak ve daha geniş bir çerçeve ile yatay sabitleme imkanı sunacak.

GoPro Hero 9 Black, ekranlar konusunda da kayda değer iyileştirmeler vadediyor. Arkadaki dokunmatik ekranın büyüklüğü 1.95 inçten 2.27 inçe çıkıyor. Ön tarafa eklenen ikinci ekranın da önemli bir yenilik olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ekran ve pilin büyümesine bağlı olarak, Hero 9 Black seleflerinden daha büyük hâle geliyor.

GoPro Hero 9 Black, tanıtılmasının ardından yurt dışında hemen satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER