EğlenceManşetler

GarageBand iOS 2.1 Live Loops ve 3D Touch özellikleriyle geldi

garageband-ios-2-1-210116-1

Apple’ın mobil müzik yapım uygulaması GarageBand iOS güncellendi. Güncellemeyle birlikte 3D Touch desteği ve Beat makinesini andıran Live Loops özelliği getirildi.

GarageBand 2.1 resmi adlı yeni sürümün öne çıkan özelliği, DJ donanım denetleyicileri ve elektronik baterilerden esinlenen Live Loops, herkese farklı döngülü müzik aletlerini ve örnekleri başlatmak için sadece hücrelere ve sütunlara dokunarak müzik yaratma olanağı veriyor.

garageband-ios-2-1-210116-2

 

Döngüler canlı olarak çalınabilir, düzenlenebilir ve yeniden mikslenebilir ve GarageBand tüm ritimleri otomatik olarak mükemmel bir zamanlama ve perdede eşzamanlı tutar. Başlamanıza yardımcı olmak için, Live Loops EDM, Hip Hop, Dubstep ve Rock gibi çeşitli türlerde Apple tasarımı döngü şablonlarından oluşan bir arşivle gelir. İsterseniz sıfırdan kendi döngülerinizi de yaratabilirsiniz.

garageband-ios-2-1-210116-3

iOS için GarageBand 2.1 ile kendi özel seslerine sahip dokuz elektronik bateri ve akustik seans bateristine ve basçılar için daha fazla amfi seçeneğine sahip yeni Drummer özelliği de geliyor. Gelişmiş GarageBand kullanıcıları yeni otomasyon özellikleri, kayıt kontrolleri ve yeni basit EQ özelliklerini kullanarak daha da dinamik ve gelişmiş seslere sahip şarkılar yaratabilirler. GarageBand 2.1 yeni iPad Pro?nun büyük 12.9 inç Retina ekranında muhteşem görünür ve size daha da fazla kontrol özelliği ve alan sağlıyor. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus?ta şimdi 3D Touch?ı destekliyor ve daha ifadeli bir şekilde çalmanızı sağlıyor.

garageband-ios-2-1-210116-4

GarageBand iOS 2.1 sürümünü App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama iOS 9 ve üstü sürümle çalışan cihazlarda kullanılabiliyor.

İLGİLİ HABERLER