Fırsatlar

Samsung’un yeni Galaxy Watch 6 serisi, farklı kanallarda avantajlı kampanyalarla satışa sunuldu

galaxy watch 6 classic

Samsung’un yeni Galaxy Watch 6 Serisi, Türkiye’deki teknoloji severlerle buluşmaya başlıyor. Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic modelleri, kullanıcılarına kişiselleştirilmiş sağlık rehberliği, amaca yönelik tasarım ve ileri mobil deneyim vaat ediyor. Bu yeni seri, ürünlerin satış kanalına bağlı olarak bir dizi avantajlı kampanyayla piyasaya çıkıyor. Kullanıcılar, eski ürünlerine 1.500 TL’ye varan ek takas desteği, 500 TL’lik hediye çeki ve tarife desteği gibi fırsatlardan yararlanabilirler.

Galaxy Watch 6 Serisi kampanyaları: Eski ürün takası ve hediye çeki fırsatları

Galaxy Watch 6 Serisi, zincir teknoloji mağazaları, e-ticaret platformları ve telekom operatörlerinde satışa sunuluyor. Zincir mağazalardan yapılan alımlarda, kullanıcılar eski ürünlerini yeni bir Galaxy Watch 6 modeliyle değiştirebilir ve bu değişimde 1.500 TL’ye varan ekstra destek alabilirler. Ayrıca, online alımlarla birlikte gelen 500 TL değerindeki hediye çeki, tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Telekom operatörleri üzerinden yapılan satışlarda ise tarife desteği gibi ekstra avantajlar kullanıcıları bekliyor.

Satın Alın!

Samsung Galaxy Watch 6

Bağlılık
Saatinizdeki GPS ile varış yerine yolu bulun
Uyku Takibi
Uykunuzu takip edin ve sağlıklı uyku alışkanlıkları için uyku tavsiyeleri alın
Egzersiz
Kişiselleştirilmiş HR Zone ile hedeflerinize doğru kendi hızınızda koşun
Döner Çerçeve
Kolay ve sezgisel kaydırma özelliğine sahip dönen çerçeve
Farklı Kadran Seçenekleri
Saat kadranınızı benzersiz tasarımlar, kolajlar ve fotoğraflarla kişiselleştirin 
Galaxy Ekosistemi
Saatinizle birlikte Galaxy deneyiminizi genişletin

Bu kampanya, 27 Temmuz 2023’ten 16 Ağustos 2023’e (23:59) kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında Galaxy Watch 6 40mm, Galaxy Watch 6 44mm, Galaxy Watch 6 Classic 43mm ve Galaxy Watch 6 Classic 47mm model akıllı saatlerden birini satın alan tüketiciler, 999TL değerindeki kumaş kordonu hediye olarak alabilirler.

Daha ince çerçeve ve daha kompakt tasarımıyla Galaxy Watch 6 Serisi, daha büyük ve canlı bir ekran sunuyor. Etkileşimli bir kullanıcı arayüzüne sahip olan seri, rafine ve şık bir tasarım içerisinde bütünsel sağlık özelliklerini ve güçlü performansı birleştiriyor. Teknolojiyi yaşamın her alanına taşımayı hedefleyen Samsung, Galaxy Watch6 Serisi ile tüketicilere yeni bir deneyim sunuyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER