Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition’a gelen yoğun talep sonucu stoklar tükendi

samsung galaxy watch 6 classic

Samsung Electronics’in sınırlı sayıda ürettiği Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition modeli, satışa sunulduğu andan itibaren büyük ilgi gördü. Özellikle astronomi ve bilim tutkunları tarafından yoğun talep gören akıllı saat, kısa süre içinde tükendi. Samsung Online Mağaza’daki ürün sayfasına baktığımızda stokların tükendiği görülüyor.

Akıllı saatin pusula, güneş ve ay hareketlerini takip etme gibi özel yazılım özellikleri, kullanıcıların bileklerinden evrenin dansını izlemesine olanak sağlıyor. Ayrıca Galaxy Watch 6 Classic’in öne çıkan özelliklerini paylaşıyor.

Astro Edition’ın da öne çıkan özellikleri arasında bağlılık için saat üzerindeki GPS, uyku takibi ve sağlıklı uyku alışkanlıkları için tavsiyeler, kişiselleştirilebilir HR Zone ile egzersiz bulunuyor. Kolay ve sezgisel kaydırma özelliği sunan döner çerçeve, benzersiz tasarımlar, kolajlar ve fotoğraflarla kişiselleştirilebilen saat kadranı seçenekleri ve Galaxy deneyimini genişletebilen entegre Galaxy ekosistemi de unutulmamalı.

Bu özel modelin tanıtımı İstanbul Üniversitesi Gözlemevi’nde yapıldı. Etkinlikte, saatin astronominin tarihine yaptığı vurgulara ve modern teknolojiyle olan uyumuna özellikle dikkat çekildi. Samsung Türkiye tarafından düzenlenen etkinlikte, geçmişi onurlandıran ve geleceğe ilham veren bu tasarım, kullanıcıların büyük beğenisini kazandı.

Samsung, bu özel cihazın stoklarının kısa süre içinde tekrar güncelleneceğini duyurdu. 47 mm’lik döner Siyah Astro çerçevesi ve modası geçmeyecek tasarımı ile Galaxy Watch6 Classic Astro Edition, önümüzdeki günlerde tekrar stoklara eklenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER