Manşetler

Galaxy S8 için internet üzerinden ön satış süreci başladı

galaxy s8 on siparisSamsung, yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S8 ve S8+, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz gün (29 Mart) görücüye çıkmıştı. Güney Koreli şirketin yeni telefonlarıyla birlikte satış yöntemlerinde de değişikliğe gidiyor Galaxy S8 ön sipariş yoluyla Samsung’un sanal mağazasından satın alınabiliyor.

İlk etapta sınırlı sayıda Galaxy S8 ve S8+, Samsung’un sanal mağazasında satılacak. Ön sipariş veren müşteriler, Samsung’un yeni akıllı telefonlarına Türkiye’de ilk sahip olan kişiler arasında yer alacak.

Galaxy S8 ön sipariş verenlere özel bir hediye de sunacak

Samsung’un sanal mağazası üzerinden Galaxy S8 ve S8+ için ön sipariş verenler, 400 TL değerinde SamsungWA Aksesuar hediye çekinden de yararlanabilecek.

Samsung Galaxy S8’in fiyat etiketinde 4399 TL yazıyor. Galaxy S8+ içinse 4999 TL ödemek gerekiyor. Akıllı telefonlar Türkiye’de Gece Siyahı, Orkide Grisi ve Altın Sarısı renk seçenekleriyle satılacak.

Galaxy S8’de 5.8 inç, S8+’ta ise 6.2 inç büyüklüğünde ekran bulunuyor. Çift tarafa kavislenen Infinity ekranı Corning Gorilla Glass 5 cam kaplıyor. Suya ve toza karşı dayanıklı kasaya sahip telefonda kablosuz ve hızlı şarj özellikleri bulunuyor. Akıllı telefonların Türkiye’de satılacak modellerinde şirketin kendi üretimi olan Exynos 8895 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteğiyle bu alanın üzerine 256 GB daha eklenebiliyor.

İLGİLİ HABERLER