ManşetlerTeknoloji

Samsung Avustralya, Galaxy S24’ün tanıtım tarihini günler önce belli etmiş

galaxy s24

Samsung’un resmi bir hesabı, Galaxy S24 serisinin piyasaya sürülme tarihini ve etkinlikteki “Galaxy AI” üzerine yoğunlaşmayı teyit eden bir bilgiyi paylaştı.

Samsung’un Avustralya’daki Twitter/X hesabı, 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek olan bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini teyit eden kısa bir video tanıtımı yayınladı. Yerel saat ile sabah 5’te gerçekleşecek olan etkinlik, Türkiye zaman dilimine göre 17 Ocak akşamı saat 9.00’a denk geliyor. denk geliyor. İlginç bir şekilde, bu paylaşım 27 Aralık’tan beri yayında duruyor.

Paylaşılan video kısa olmasına rağmen Samsung’un AI üzerinde ciddi bir odaklanmaya sahip olduğu açıkça anlaşılıyor ve “Galaxy AI geliyor” etiketi dikkat çekiyor.

Bu kısa video tanıtımı sadece bu hesap üzerinden paylaşıldı, SamMobile tarafından belirtildiği gibi ve muhtemelen erken bir hata sonucu paylaşıldı, çünkü Samsung genellikle bu tip duyuruları tüm hesapları üzerinden yapar. Gönderi üzerindeki URL de şu an itibarıyla Samsung.com ana sayfasına yönlendiriyor.

Gönderiyi aşağıda paylaştık ama muhtemelen çok yakında kaldırılacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER