Teknoloji

Samsung Galaxy S24 serisinin piyasaya çıkış takvimi için yeni iddia

galaxy s24 ultra

Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğini 17 Ocak’ta gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu etkinlikte uzun süredir konuşulan Galaxy S24 serisinin üyeleri resmiyet kazanacak. ABD’de düzenlenecek etkinliğin ardından S24 serisinin üyelerinin ne zaman ön siparişe açılacağı ve raflardaki yerini alacağı da bir sızıntıyla gün yüzüne çıktı.

Duyumcu Tarun Vats’a göre, S24 serisinin üyeleri için ön sipariş süreci tanıtım etkinliğinden hemen sonra başlayacak. Teslimatların başlangıcı içinse 26 ila 30 Ocak tarihleri arası işaret ediliyor. Ön sipariş teslimatlarının ardından S24 serisinin üyelerini raflarda görmek mümkün olacak.

Tarun Vats, Samsung’un S24 serisinin tanıtılacağı Unpacked etkinliğini ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki San Jose şehrinde gerçekleştireceğini belirtti. San Jose’nin Apple’ın genel merkezinin bulunduğu Cupertino’ya ve Google’ın genel merkezinin bulunduğu Mountain View’e bir hayli yakın olduğunu belirtmekte fayda var. Her üç şehir de San Francisco Körfez Bölgesi’nde yer alıyor.

Samsung Galaxy S24 serisinin üyeleri seleflerine benzer tasarımlarla gelecek

Samsung Galaxy S24 serisinin tüm üyelerinin tasarımları itibarıyla seleflerine benzemeleri, ancak yazılımsal anlamda daha gelişmiş bir deneyim sunmaları bekleniyor. One UI 6.1 kullanıcı arayüzüyle gelecek olan telefonlarda Samsung’un Gauss isimli üretici yapay zekâsını bulmak mümkün olacak. S24 ve S24+’ın bazı pazarlarda Exynos 2400 işlemciyle satılması beklenirken, S24 Ultra’da sadece Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER