Teknoloji

Galaxy S23 Ultra S22 Ultra ile aynı kamera tasarımına sahip olacak

galaxy s23 ultra

Galaxy S23 Ultra ile tanışmak için 2023’e kadar sabretmek gerekiyor. Ancak bu durum Samsung’un müstakbel amiral gemisi telefonu hakkındaki haberlerin etrafta dolaşmasını engellemiyor.

Bu haberlerin en yenilerinden birini ünlü duyumcu Ice Universe paylaştı. Tecrübeli duyumcu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Samsung’un S23 Ultra’da S22 Ultra ile aynı kamera tasarımının tercih edildiğini belirtti.

Galaxy S22 Ultra’nın kamera tasarımı, telefonun serinin diğer üyelerinden ayrılmasını kolaylaştırıyor. Samsung’un bir işlevi olan ve beğenilen bu tasarımdan vazgeçmemesi mantıklı görünüyor.

Ice Universe daha önce başka bir paylaşımında S23 Ultra’nın genel tasarımının da S22 Ultra’ya benzeyeceğini belirtmişti. Telefonun boyutlarının değişmeyeceği de tecrübeli duyumcunun verdiği bilgilerden biriydi.

Galaxy S23 Ultra’nın kamera tasarımıyla S23 serisinin diğer üyelerinin kamera tasarımları arasında nasıl bir fark olacağı belirsizliğini koruyor. Bu konuda biraz daha net bilgi sahibi olmak için yeni sızıntıları beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER