Teknoloji

Galaxy S22 Ultra sızıntısı Note serisi ile benzerlikleri açık şekilde gösteriyor

galaxy s22 ultra

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S22 Ultra, Galaxy Note’un karakteristik özelliklerinin daha fazlasını ödünç alacak gibi görünüyor.

Evan Blass tarafından yeni sızdırılan resmi bir görsel, telefonun adı dışında her yönden hemen hemen bir Note telefonu olduğunu doğruluyor. Kalemle yazı yazmak için daha fazla yüzeye sahip daha geniş ekran, S Pen yuvası, düz üst ve alt kenarlar ve S21 Ultra’nın düzenine sıkı sıkıya bağlı bir kamera dizisi bulunuyor.

Galaxy S21 Ultra şimdiye kadar Samsung’un çıkardığı en sağlam amiral gemisi telefonlardan bir tanesi olmuştu. Özellikle arkada, sağ üst köşedeki kamera modülü, büyük görünümüne rağmen bir hayli şık görünüyordu.

Samsung’un sensörleri gövdenin içine iyice yerleştirip dışa doğru çıkıntıya izin vermeyecek bir yol bulması gerçekten memnun edici görünüyor. Aslında S21 Ultra’nın kamera modülünün dışa doğru çıkıntı yapmasıyla da iyi biçimde baş edilmişti. Ancak şimdi daha sade ve bir o kadar da şık görünen bir görünüm yakalanmış gibi görünüyor. Ve gerçekten, beklenen Galaxy S22 Ultra, geçen yılın ortalarında çıkan Galaxy Note 20 Ultra modeline de epey benziyor.

Bu arada yakın zamanda Galaxy S22 Ultra modelinin gerçek hayattan bazı fotoğrafları sızmıştı. Siyah renkli versiyon, selefininki kadar etkileyici görünüyor.

Şirketin telefonlarının satışlarını artırmaya yardımcı olabilecek her şey, doğru hareket olacaktır. Şirket, katlanabilir telefonlarının ivmesinden memnun görünüyor, ancak S21 serisinin satış performansından dolayı hayal kırıklığına uğradığı söyleniyor. Bakalım, S22 serisi bunu değiştirecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Samsung geçtiğimiz yıllarda amiral gemisi S serisini şubat aylarında tanıtıyordu. Ancak bu yılın başında, Galaxy S21 serisinin ocak ayının ortalarında geldiğini görmüştük. Bu yıl beklentiler Güney Koreli şirketin yeniden şubat ayına döneceğini işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER