Teknoloji

Galaxy S21 FE kullanım kılavuzu önemli bilgileri gösteriyor

galaxy s21 fe

Uzun zamandır konuşulan Samsung Galaxy S21 FE, çıkışı çip krizi nedeniyle geciken cihazlar arasında sayılıyor. Ancak mevcut bilgiler, akıllı telefonun önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanacağı yönünde.

Resmi duyurudan önce S21 FE’ye dair yeni detaylar da internete sızmaya devam ediyor. Telefonla ilgili sızıntılara son olarak kullanım kılavuzu eklendi. Kullanım kılavuzu, akıllı telefonda microSD kart yuvası olmadığını gösteriyor.

Bu iddia daha önce de gündeme gelse de, Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından yalanlanmıştı. Ancak kullanım kılavuzda aksi yönde bir bilginin verilmesi kafaları karıştırıyor. Bu noktada microSD kart desteğinin bölgesel bir özellik olma ihtimali ağır basıyor.

Kullanım kılavuzu, akıllı telefonun kutusundan şarj adaptörü çıkmayacağını da gösteriyor. 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonda görülmeyen bileşenler arasında yer alıyor. Kullanım kılavuzu ekranın içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısını, yüksek yenileme hızına sahip ekranı ve IP68 toza ve suya dayanıklılık sertifikası gibi özellikleri doğruluyor.

Galaxy S21 FE bazı pazarlarda Exynos 2100 bazılarında da Snapdragon 888 işlemciyle gelecek gibi görünüyor. 6 veya 8 GB RAM ve 128 veya 256 GB RAM bu işlemcilere eşlik edecek. 4500 mAh pil ve 25W şarj desteği telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER