Manşetler

Samsung Galaxy S10 tanıtımını canlı yayın ile izleyin (TSİ 22.00’de)

galaxy s10 tanıtım canlı yayın

Samsung Galaxy S10 ailesi bu akşam Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak olan Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılıyor. ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenecek etkinlikte Galaxy S serisinin 10. yılının üyeleri tanıtılacak. Etkinlik Samsung tarafından YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın başladığında bu sayfa üzerinden de Samsung Galaxy S10 tanıtımını izleme imkanı bulacaksınız.

Son birkaç haftadır Galaxy S10 ve Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacağı iddia edilen ürünlerle ilgili fazla miktarda dedikodu ve sızıntı gördük. Samsung’un, bu yıl üç farklı Galaxy S10 modeli tanıtması bekleniyor. Bunlardan bir tanesi standart Galaxy S10, bir tanesi daha ucuz fiyattan gelecek Galaxy S10e, diğeri de daha büyük ekranlı ve diğerlerine göre biraz daha üstün niteliklere sahip Galaxy S10+ olacak.

Öte yandan Samsung’un geçtiğimiz kasım ayında gösterdiği katlanabilir telefon konseptinin son hâlini Galaxy Unpacked etkinliğinde göstermesi bekleniyor. Galaxy Fold adını taşıyacağı iddia edilen bu modelde bir esnek ve katlanabilir olmak üzere iki ekran bulunacak.

Bunlara ek olarak Samsung’un Galaxy S serisinin 10. yılı şerefine Galaxy S10 X adında bir model de tanıtacağı iddia ediliyor. Bu modelin 5G destekli olacağı ve diğerlerinden daha sonra piyasaya gireceği konuşuluyordu. Galaxy S10 X’i görme ihtimalimiz diğer ürünlere göre daha düşük gibi görünüyor.

Bir de aksesuarlar var. Samsung’un Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch Active adı verilen yeni bir akıllı saat tanıtması bekleniyor. Aynı zamanda Apple’ın AirPods’una rakip olacak Galaxy Buds adlı bir kulaklık da tanıtacağı söyleniyor.

Dedikodular ve beklentiler bu yönde. Bunların ne kadarının gerçeğe dönüşeceğini bu akşam saat 22.00’den itibaren görme fırsatı elde edeceğiz. Bu sayfada kalmanızı tavsiye ederiz. Aynı zamanda etkinlik sonrasında Samsung Galaxy S10’u da yakından deneyimleyip size gösterme fırsatını da bulacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER