Manşetler

Galaxy S10 fiyatları ve depolama seçenekleri hakkında büyük ipucu

samsung galaxy s10

Son birkaç haftadır Galaxy S10 dedikodularının giderek artmakta olduğuna tanık oluyoruz. Bu telefonu merakla bekleyenler için bilinmeyenlerin sayısı da giderek azalıyor. Çıkan haberler bize genel olarak aynı hikâyeyi anlatıyor: Samsung’un üç adet ayrı 4G Galaxy S10 modeli ilkbaharda satışta olacak. Bunlardan bir tanesi düz ekranlı olacak. Her üçü de Infinity-O ekranlara ve birden fazla lensli kamera sistemlerine sahip olacak. Daha pahalı modellerde ekran içi parmak izi okuyucusu da bulunacak.

Telefonun kameraları, depolama alanları ve pil kapasiteleri hakkında da birtakım bilgilere sahibiz. Aynı zamanda çeşitli benchmark test sonuçlarının da sızdığını gördük. Bunlara ek olarak Samsung’un telefonun en az bir adet 5G versiyonunu çıkarmaya hazırlandığını da biliyoruz. Bu seçeneğin fiyatının en uygun fiyatlı Galaxy S10 çeşidinin iki katı olacağı söyleniyor. Sadece birkaç gün önce de bir aksesuar üreticisinden sızan fotoğraf, telefon çeşitlerinin tasarımını detaylarıyla görmemizi sağladı. Bununla birlikte Samsung da telefonun özellikleri hakkında ipuçları vermeye devam ediyor. Yapbozun eksik parçalarından bir tanesi yeni telefonların fiyatlarıydı ki, onunla ilgili de kapsamlı bir sızıntı geldi.

İtalyan Tutto Android blogu, Samsung Galaxy S10’un İtalya fiyatları hakkında bir haber yayınladı. Bu fiyatlar Samsung’un tüm Avrupa Birliği bölgesinde düşündüğü fiyatlar olabilir.

Haber daha önce tanık olduğumuz dedikoduların özetini geçiyor. Samsung, İtalya’da üç Galaxy S10 modelini de satacak. Bunlar 5.8 inç Galaxy S10 Lite, 6.1 inç Galaxy S10 ve 6.4 inç Galaxy S10+’tan oluşuyor. İlk model düz ekrana sahipken, diğerleri kavisli ekranlar barındıracak, tıpkı selefleri gibi. Lite modelinde ekran içi parmak izi sensörü olmayacak. Lite ve normal S10 modellerinde tek selfie kameraları bulunacak. Galaxy S10+ ise iki adet selfie kamerası barındıracak.

Her üç telefon da siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle sunulacak. S10 Lite ise sarı renk seçeneği de barındıracak. Galaxy S10+ ise iki eşsiz renk seçeneğine sahip olacak, ancak bunlar henüz bilinmiyor. Ancak daha önce iddia edildiği gibi seramik model çeşidi olmayacak. Tutto Android, Samsung’un Avrupa’daki satış fiyatlarını da listeliyor:

  • Galaxy S10 Lite 6GB RAM / 128GB: ?779
  • Galaxy S10 6GB RAM / 128GB: ?929
  • Galaxy S10 8GB RAM / 512GB: ?1,179
  • Galaxy S10+ 6GB RAM / 128GB: ?1,049
  • Galaxy S10+ 8GB RAM / 512GB: ?1,299
  • Galaxy S10+ 12GB RAM / 1TB: ?1,600

Görüldüğü gibi, Samsung temel depolama seçeneğini 64 GB’den 128 GB’ye yükseltiyor. Aynı zamanda herhangi bir seçenekte 256 GB tercihini görmüyoruz. Eğer haber doğruysa, Samsung 512 GB ve 1 TB’lık dahili depolama alanı seçeneklerini de sunuyor. Aynı zamanda Samsung’un 12 GB RAM ile dünyada bu kadar yüksek bellekli ilk telefonu sunan üretici unvanını da ele geçireceğini söyleyebiliriz.

Son olarak haberde, telefonların 8 Mart’ta İtalya’da satışta olacağı belirtiliyor. Samsung’un Galaxy S10 tanıtımı yapacağı Unpacked etkinliği ise 20 Şubat’ta San Francisco’da gerçekleştirilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER