Teknoloji

Galaxy S10 ailesine kırmızı renk dokunuşu

samsung galaxy s10 kırmızı

Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus için yeni bir kırmızı renk seçeneği çıkardı. “Kardinal kırmızısı” olarak adlandırılan bu renk seçeneği öncelikle Birleşik Krallık ve İsviçre gibi ülkelerde görüldü.

Telefonun Birleşik Krallık’taki satışını şu an için sadece bu ülkedeki mobil operatörlerden EE gerçekleştiriyor gibi görünüyor. İsviçre’de ise Samsung’un çevrimiçi satış mağazası kırmızı renkli Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus telefonlarını satıyor. Kırmızı Galaxy S10E ise satışta görünmüyor.

Galaxy S10 ailesinin yeni renk seçeneği 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza olarak belirlenen varsayılan konfigürasyonla geliyor.

Samsung’un bu renk seçeneğini eninde sonunda diğer ülkelere de getirmesini bekliyoruz. Bu konuda henüz Samsung Türkiye’den bir açıklama gelmedi, ancak konuyla ilgili olarak şirketle iletişime geçtik. Cevap geldiği takdirde buradan aktaracağız.

Eğer S Pen kapasitif ekran kalemli bir Samsung telefonu tercih ederseniz, o hâlde birkaç hafta daha beklemeniz gerekiyor. Samsung Galaxy Note 10’un tanıtılacağı bir sonraki Unpacked etkinliği 7 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Her ne olursa olsun, yeni renk seçeneğinin yavaş yavaş eskimeye başlayan Galaxy S10 ailesine taze bir hava getireceğini söyleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER