Teknoloji

Galaxy Note 8 prototipine ait olduğu söylenen fotoğraflar ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy note 8 prototipSamsung Galaxy Note 8 ile ilgili detayların önemli bir kısmı, resmi yollarla olmasa da, şimdiden ortaya çıkmış durumda. 23 Ağustosta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği öncesinde sızıntıların dozunun biraz daha artması bekleniyor. Note 8 prototipine ait olduğu söylenen fotoğrafların internete sızması da bu durumu destekliyor.

İnternete sızan fotoğraflar, Note 8 ile ilgili olarak sıra dışı bir şey söylemiyor. Ancak daha önce sızan bilgi ve taslaklardaki çeşitli unsurlar, prototip sızıntısı sayesinde doğrulanıyor.

Daima Açık ekran, paylaşılan fotoğraflarda göze çarpan ilk unsur oluyor. Daima açık ekranda bir “ana ekran” tuşunun bulunması dikkat çekiyor. Buna ek olarak, Samsung’un yeni Note 8’de basınç hassasiyetine sahip bir ekran bulundurduğu da fotoğrafın işaret ettiği özellikler arasında yer alıyor.

S Pen adını taşıyan özel kalem de sızan fotoğraflardaki belirgin unsurların içinde bulunuyor. S Pen’in geçtiğimiz yıl duyurulan Note 7’deki S Pen ile aynı özellikleri taşıdığı söyleniyor. Basınç hassasiyeti konusunda geçtiğimiz yılki versiyonla aynı nitelikte olduğu söylenen yeni S Pen’in suyun altındayken de işleyebileceği iddia ediliyor.

Galaxy Note 8 23 Ağustosta gözler önüne çıkacak

Note 8’e ait olduğu söylenen prototipin üzerinde tarih olarak 7 Ağustos yazması, prototipin gerçek olma ihtimalini biraz daha artırıyor. Sızan fotoğrafların doğruluğu konusunda kesin bir fikir beyan etmek için 23 Ağustos tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER