Teknoloji

Galaxy Buds Pro ismi Samsung’un internet sitesinde görüldü

samsung galaxy buds pro

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro, büyük ihtimalle bu ay içinde S21 serisiyle birlikte resmiyet kazanacak. Güney Koreli şirketten tanıtım tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmese de, kablosuz kulaklığın destek sayfası Samsung’un Kanada’daki internet sitesinde görüldü.

Destek sayfası SM-R190 model numarasını doğrulasa da, Galaxy Buds Pro’ya dair başka bir detay vermiyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde kablosuz kulaklığın tasarımı ve özellikleri hakkında fikir edinmek mümkün olmuştu.

Galaxy Buds Pro’nun her kulaklık topuzunda çift yönlü bir hoparlör ve üç mikrofon bulunuyor. 11 mm. alçak titreşimli hoparlör ve 6.5 mm. tiz hoparlörü de sistemde mevcut. Gürültü engelleme teknolojisi ve IPX7 suya dayanıklılık sertifikası da bilinen özellikler arasında yer alıyor.

galaxy buds proGalaxy Buds Pro ile Ortam Sesi, Konuşma Modu ve Uzamsal Ses özellikleri de sunulacak. Kablosuz kulaklığın siyah, gümüş ve mor olmak üzere en az üç renk seçeneğinin bulunması bekleniyor. Galaxy Buds Pro’nun ABD’de 199 dolar, Avrupa’da ise 229 avro karşılığında satılacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER