Teknoloji

Samsung Galaxy A25’in şarj hızı resmi kayıtlarla doğrulandı

galaxy a25

Samsung Galaxy A25 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Galaxy A24’ün halefi niteliğindeki telefonun en önemli yeniliklerinden biri Exynos 1280 işlemcinin varlığıyla 5G desteğinin sunulacak olması. Akıllı telefonun 25W şarj desteğiyle geleceği de ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtlarıyla doğrulandı. A24 ile aynı şarj hızına sahip olan A25’in yine 5000 mAh kapasiteli pille kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

FCC’nin kayıtları, akıllı telefonun Wi-Fi 802.11 b/g/n/a/ac standartlarını ve NFC’yi destekleyeceğini de gösteriyor. Telefonun SM-256U model numaralı ABD versiyonunun on adet 5G bandını destekleyeceği de yine FCC’nin veri tabanında görülenler arasında yer alıyor.

A25 uygun fiyatlı bir orta segment telefon olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. 6.44 inç ekran, 50 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel çözünürlüklü ön kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Galaxy A25 önümüzdeki yılın başlarında tanıtılabilir

Galaxy A24 geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmıştı. Ancak sızıntıların artması ve resmi kayıtların ortaya çıkması, Galaxy A25 için 2024’ün mayıs ayını beklemenin gerekmeyeceğini gösteriyor. Telefonun 2024’ün başlarında resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER