Manşetler

Galaxy A04 tanıtıldı: 6.5 inç ekran, 50 megapiksel kamera

samsung galaxy a04
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy A03 geçtiğimiz yılın kasım ayında gözler önüne çıkmıştı. Bu telefonun takipçisi olan Galaxy A04 de yaklaşık dokuz ay sonra sessiz sedasız resmiyet kazandı.

A04 tasarım bakımından selefine bir hayli benziyor. Sonsuz-V ekrana sahip telefonun arkasında çift kamera bulunuyor. Arkadaki iki kameraya LED flaş eşlik ediyor. Ancak bu kameraların A03’ten farklı olarak bir kamera modülüne yerleştirilmediğini belirtmek gerekiyor.

6.5 inç büyüklüğündeki ekran HD+ çözünürlük sunuyor. Tıpkı Galaxy A03 gibi, A04 de 5 megapiksel ön kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü mevcut. Ana arka kamera çözünürlüğü ise 48 megapikselden 50 megapiksele çıkıyor.

A04’ün kalbinde adı açıklanmayan sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Akıllı telefon kutusundan Android 12 ve One UI Core 4.1 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. İşlemciye 4, 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Depolama alanı seçenekleri ise 32, 64 ve 128 GB olarak sıralanıyor. Depolama alanının üstüne ise microSD kart desteğiyle 1 TB daha eklenebiliyor.

4G destekli bir telefon olan A04’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Pilin şarj hızı konusunda ise bilgi verilmiş değil. Telefon için dört farklı renk seçeneği sunuluyor.

Samsung Galaxy A04 için henüz bir fiyat ve çıkış tarihi açıklanmış değil. Bu açıklamanın da fazla gecikmesi beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER