Eğlence

Galatasaray ve DenizBank iş birliğiyle Türk Telekom Stadyumu “nakitsiz” olacak

galatasaray türk telekom stadyumu fast pay

Galatasaray Spor Kulübü ile DenizBank, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin Türkiye’nin ilk nakitsiz stadyumu olmasına kapı açacak bir iş birliğini duyurdu.

Bundan böyle taraftarlar, Türk Telekom Stadyumu’nda anlaşma sağlanan mağazalar, büfeler ve GS Store’dan yapacakları alışverişlerini, DenizBank müşterisi olsunlar ya da olmasınlar, herkesin faydalanabileceği fastPay yapabilecekler. fastPay sayesinde alışverişlerini cüzdan taşıma derdi olmadan, nakit kullanmadan, sıra beklemeden, cep telefonlarından yapabilecekler. Böylece zamandan tasarruf sağlanarak aynı sürede çok daha fazla kişiye hizmet sunulabilecek.

İşbirliği kapsamında içinde bulunduğumuz futbol sezonunun ikinci yarısında tüm mağaza ve büfelerle birlikte GS Store’da pilot uygulamalara başlanması; 2019-2020 sezonu başlangıcıyla beraber Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde büyük ölçüde nakitsiz stadyum konseptine geçilmesi hedefleniyor.

Öte yandan stadyumda fastPay ile yapılan ödemelerde, bir hafta içinde kullanıcıların fastPay hesaplarına aktarılmak üzere yüzde 10 iade, fastPay’den DenizBank GS Bonus Kart ile yapılan ödemelere ise, yine kullanıcıların ekstrelerine yansıtılmak üzere yüzde 10 iade avantajı sunulacak. Böylelikle kullanıcılar stadyum içinde nakitsiz ve hızlı ödeme yapma rahatlığını yaşarken yüzde 20’ye varan daha az ödeme avantajından da yararlanmış olacak.

Bu arada Denizbank, stadta yapılacak ilk fastPay harcamasına 10 TL, harcamanın fastPay’e tanımlı DenizBank GS Bonus ile yapılması halinde ise 20 TL ödül verecek. Ödül bedelini de Sarı Kırmızılıların fastPay cüzdanına yükleyecek.

fastPay ile Nakitsiz Stadyum Konseptinde ödeme nasıl yapılacak? 

2018-2019 futbol sezonunda pilot uygulaması yapılacak proje kapsamında ilk etapta stadyum içindeki baget büfeler, Simit Sarayı, Divan Pastanesi, Backhouse, Gelik Restaurant, Galatasaray Store ve Galatasaray Müzesi olmak üzere tüm mağazalarda ödemelerin fastPay mobil uygulamasında üretilen karekod ile sağlanması hedefleniyor.

fastPay’i cep telefonlarına ücretsiz indiren kullanıcılar diledikleri kredi kartını tanımlayarak ya da fastPay bakiyelerine para yükleyerek uygulamayı kullanmaya hemen başlayabiliyor. Mağazalarda ödeme yapmak için kullanıcıların fastPay uygulamasını açıp telefonunu yan çevirmeleri ve telefonda çıkan karekodu mağaza görevlilerine göstermeleri yeterli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER