Teknoloji

Fujifilm Instax Mini 12 fotoğraf makinesi tanıtıldı

fujifilm instax mini 12

Fujifilm Instax Mini 12 adını taşıyan en yeni fotoğraf makinesini gözler önüne çıkardı. Instax Mini 12, serinin eski üyelerinde de görülen “baloncuk” tasarımını muhafaza ederken; selefine kıyasla gelişmiş bazı özellikler de sunuyor.

Instax Mini 11’de görülen bazı özellikler Mini 12’ye herhangi bir değişiklik olmadan taşınmış. Bunlar arasında yakın çekim/selfie modu ve otomatik pozlama bulunuyor. Paralaks düzeltme özelliği ise Instax Mini 12’nin yenilikleri arasında dikkat çekiyor.

Instax Mini 12’de vizör ve lens daha iyi hizalanıyor. Böylelikle yakın çekim fotoğraflarda renkler daha “doğru” şekilde görünüyor. Kullanıcının gördükleriyle daha uyumlu bir görüntü sunmak için nesne kaymaları da azaltılıyor.

Instax Mini 12’de otomatik flaş kontrolü özelliği de mevcut. Bu özellik sayesinde fotoğraf makinesi flaşa ihtiyaç duyulup duyulmadığını otomatik olarak algılayıp gerekli ayarı yapabiliyor. Güncellenen lens yapısı ise kamerayı açmayı ve yakın çekim/selfie moduna erişimi kolaylaştırıyor.

fujifilm instax mini 12

Fujifilm Instax Mini 12 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Fujifilm’in başkan yardımcısı Shin Udono Instax Mini 12 hakkında şu ifadeleri kullandı: “Mini 12, neşe ve yaratıcılığı patlatan ikonik baloncuk tasarımıyla seriyi yeni bir seviyeye taşıyor. Dünyayı nasıl gördüğünüzü lens belirliyor ve Mini 12 kullanıcılara özel bir perspektif sunuyor.”

Ön siparişe çıkan Fujifilm Instax Mini 12, 16 Mart itibarıyla raflarda yerini alacak. Fotoğraf makinesi ABD’de 79.95 dolar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER