Eğlence

Frozen 2 şarkısı resmi klibiyle birlikte YouTube’da yayında – Video

frozen 2 into the unknown

Frozen 2, yani Karlar Ülkesi 2 filminin popüler film müziği Into the Unknown YouTube’a yüklendi. Idina Menzel ve Aurora tarafından seslendirilen parça önceki filmin hit parçası Let It Go‘dan sonra özellikle çocukların yeni gözdesi olacaktır. Öte yandan ebeveynler de Frozen 2 şarkısı ile kulaklarının giderek daha fazla aşina olacağı yeni bir şarkı kazanacaklar.

Frozen 2 filmi gösterime gireli iki hafta oldu, ancak Disney tam uzunlukta parçanın klibini YouTube’a yükleyerek viral etkiyi daha da artırmayı hedefliyor. Aslında zamanlama 2013’tekine de benziyor. Film şirketi Let It Go parçasının klibini YouTube’a, Frozen vizyona girdikten bir buçuk hafta sonra eklemişti ve o strateji de büyük oranda tutmuştu.

Let It Go, yani Aldırma parçasının dünya çapında elde ettiği başarı şarkının aralarında Türkçenin de bulunduğu 25 farklı dilde seslendirilmesi ve farklı sanatçıların şarkının seslendirilmesinde katkıda bulunmuş olmasıydı. Into the Unknown da Let It Go ile aynı popülarite seviyesine ulaşacaktır. Video klibin YouTube’da yayımlanmaya başlaması Disney’in kampanyasının da resmen başladığı anlamına geliyor.

Let It Go‘nun farklı dillerde seslendirilmiş versiyonları YouTube’da milyonlarca izlemeye ulaştı. Into the Unknown‘un da binlerce yeni video ve birden fazla yüklenmeyle birlikte benzer seviyelere ulaşacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER