Teknoloji

Fossil Q54 Pilot ile giyilebilir cihaz serisini genişletiyor

fossil q54 pilot

Fossil, Q serisi bağlı giyilebilir cihazlarını geçtiğimiz sonbahar aylarında görücüye çıkarmıştı. Şirket, aradan çok kısa bir süre geçmesine rağmen, seriye yeni bir model daha ekliyor. Q54 Pilot adını taşıyan yeni analog saat, temel akıllı telefon bildirimlerini ve egzersiz takip özelliklerini Intel teknolojisi aracılığıyla sunuyor. Daha önce tanıtılan Q Grant’e yakın bir çizgide duran Fossil Q54 Pilot, tasarım bakımından bazı farklar barındırıyor.

Tıpkı Q Grant gibi, Q54 Pilot’ta da Fossil’in geleneksel analog saatlerindeki kasa ve tasarım tercih ediliyor. iOS ve Android cihazlarla eşleştirilebilen saat, kullanıcıların adımlarını sayıp yeni mesajlar konusunda bilgi verebiliyor. Kapasite bakımından Android Wear, Apple Watch ve hatta Pebble kadar yüksek bir seviyede olmayan Q54 Pilot’ta mesajları okumak, bildirimleri temizlemek, müzik kontrol etmek ve uygulama kullanmak için ekran bulunmuyor.

Fossil, yeni saatiyle birlikte Q serisinin akıllı fonksiyonlarını etkinleştiren akıllı telefon uygulamasını da güncelledi. Güncellemeyle birlikte kullanıcılara daha iyi faaliyet raporlama, kişiselleştirilebilir titreşim türleri oluşturma ve daha fazla uygulama bildirimi alma gibi imkanlar sunuluyor. Q serisi için yeni kayışlar da tanıtan şirket, Q Dreamer aktivite takip cihazının kasasında kullandığı materyallerin sayısını da artırdı. Q54 Pilot, ilkbahar aylarında satışa sunulacak. Saatin fiyatı kullanılan kayış seçeneklerine göre 175 ila 215 dolar arasında değişecek.

İLGİLİ HABERLER