EğlenceTeknoloji

Yeni Fortnite sezonunda oyuncuları uzaylılar bekliyor

fortnite

Fortnite oyuncuları yakında oyun haritasında farklı noktalar arasında ışınlanabilecek. Oyun yayıncısı Ali “SypherPK” Hassan tarafından paylaşılan video, oyuncuları Fortnite’ın yeni sezonunda nelerin beklediği konusunda ipucu veriyor.

Teleport olanların üzerinde görülen lazer ışınlarının nereden geldiği şu an için tam olarak anlaşılabilmiş değil. Ancak akıllara gelen ilk seçenek, bir tür UFO veya uzaylıların kontrolündeki başka bir araç oluyor.

Fortnite’ta kaçırılmalar, geçtiğimiz salı günü görülmeye başladı. Oyunun yeni sezonu da 8 Haziran’da başlayacak. Bu ve ortaya çıkan birkaç ipucu, oyunun 2. bölümünün 7. sezonunun ana temasının uzay ve uzaylılar olacağını gösteriyor.

TikTok’ta paylaşılan başka bir tanıtım videosunda “Geliyorlar” sloganının kullanılması da yeni sezonun teması için bir diğer ipucu oluyor. Bu videoda gizemli yaratıkvari sesler de duyuluyor. Aynı slogan, Epic Games’in Fortnite web sitesinde de görülüyor.

Fortnite’ın sezon sonunda değişikliğe gitmesinin sıra dışı bir durum olmadığını belirtmek gerekiyor. Oyunda yeni sezonun temasına ilişkin ilk ipuçları, ilk sezonun sonlarına doğru veriliyor. Bu durum yeni sezonda da değişmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER