Eğlence

Fortnite’ın yeni araçlar getiren bol buzlu 7. sezonu başlıyor

fortnite

Son zamanların en popüler oyunları arasında yer alan Fortnite‘ta yeni sezon zamanı geldi. Oyunun yapımcısı Epic Games, heyecanla beklenen 7. sezonu duyurdu. Fortnite oyuncuları oldukça buzlu bir dekora sahip yeni sezonda silahları kişiselleştirme yeteneğinin yanı sıra yeni bir buzul yaratık, kostümler ve uçaklarla tanışıyor.

Oyunun yapımcısı Epic Games, heyecanı artırmak adına işleri biraz karıştırmış gibi görünüyor. Donmuş oyun haritasının reklamını birkaç haftadır yapan Epic, yedinci sezonu gizemli bir buz dağının adaya çarpmasıyla başlatıyor. Adaya doğru esen soğuk rüzgarlar beraberinde oyuncuların yükseklere rahatlıkla çıkıp inebilmesini sağlayacak Çelik Halatlar ile yeni Puslu Pist konumunda ve Keşif karakollarında bulunan yepyeni Fırtınakanat uçaklarını getiriyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”f-JwynIObZ4″]

Yeni sezonla birlikte oyunculara yeni bir Savaş Bileti de sunuluyor. 100’den fazla yeni ve özel ödül, yeni sezonda açılmayı bekliyor. Savaş Bileti için hâlâ 950 V-Papel ödemek gerekiyor. Oyuncular, Savaş Bileti ile birlikte Kutup Dağcısı ve Karakulak adlı ilerlemeli kıyafetlere de sahip olacak.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”gt03EfJ5CIA”]

Fortnite oyuncuları 7. sezonla birlikte yeni bir kozmetik içerik çeşidine de kavuşuyor. Kaplamalar adını taşıyan bu yeni tür sayesinde oyuncular silahları ve araçlarına yeni görünümler kazandırıp en sevdikleri kıyafetlerle uyumlu hâle getirebiliyor. Savaş Bileti sahipleri aynı zamanda, Senin Alanın modundaki özel adalarına erken erişim hakkı kazanacak. Böylelikle oyuncular arkadaşlarıyla adaya gelip hayallerindeki Fortnite’ı inşa edebilecek.

Epic Games ekibi yılbaşı tatiline çıkacağı için Fortnite‘ın 7. Sezonu normalden iki hafta daha uzun sürecek ve 28 Şubat tarihinde sona erecek. Fortnite oyuncularına bu süreçte de yeni görevler ve eşyalar verilecek. Epic Games, yılbaşından hemen önce de oyuncuları başka bir sürprizin beklediğini açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER