Eğlence

Fortnite konserlerinin en yeni konuğu The Kid Laroi

fortnite the kid laroi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite The Kid Laroi ile popüler müzikal konuklarına bir yenisini daha ekliyor. Avustralyalı rapçi, 28 Ocak 2023 Cumartesi TSİ 02.00 itibarıyla oyunda boy gösterecek. The Kid Laroi’un Fortnite macerası Ariana Grande ve Travis Scott gibi isimlerinkinden biraz daha farklı olacak.

Grande ve Scott, oyuncularla Fortnite’ın “battle royale” (büyük savaş) adasında buluşmuştu. The Kid Laroi ise özel olarak hazırlanan “Çılgın Düşler” isimli adada boy gösterecek, Epic Games’ten yapılan açıklamada, bu adanın The Kid Laroi’un “mütevazı başlangıçlardan dünya çapında bir süperstar olarak kapalı gişe performanslara uzanan yolculuğunu gösteren sürükleyici bir deneyim” yaşatacağı belirtildi.

Fortnite The Kid Laroi ile büyük ölçekli konserler ve küçük ölçekli Soundwave Series etkinlikleri arasında bir deneyim vadedecek gibi görünüyor. Oyuncular bu iş birliği çerçevesinde The Kid Laroi’un 27 Ocak’ta yayınlanacak yeni şarkısı Love Again’i de dinleyebilecek. Ayrıca henüz yayınlanmamış üç şarkı hem bu adada hem de Devam Partisi adasında çalacak.

Fortnite The Kid Laroi Kupası da düzenliyor

The Kid Laroi Çılgın Düşler başlamadan önce, The Kid Laro ve Haydut Laroi kıyafetleri 27 Ocak’ta içerik mağazasına gelecek. Oyuncular 24 Ocak’ta ise The Kid Laroi Kupası’nda yarışarak yarışarak kıyafetleri ve özel bir sancak simgesi ve emojiyi erkenden kazanmak için mücadele edebilecek.

fortnite the kid laroi

Fortnite The Kid Laroi macerasını 28 Nisan TSİ 02.00’a kadar yaşamak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER